Сергій Поліщук народився та виріс у Рівному, після закінчення 9 класів 27 школи вступив у ПТУ №1, де отримав фах програміста.

Строкову службу  проходив у Президентському полку . Згодом повернувся додому в Рівне. Працював торговим агентом та експедитором. Коли на українську землю ступила ворожа навала, Сергій не став чекати повістки чи призову — пішов в ЗСУ добровольцем. 15 квітня 2022 року під час виконання бойових завдань старший солдат Поліщук Сергій загинув у  Новоайдарівському районі  Луганської області . Захиснику був 31 рік. У нього залишилися батьки та молодший брат. Поховали Сергія  Поліщука в Рівному.

Публікації про Поліщука С.

Рівне – у сльозах, люди – на колінах: в останню путь сьогодні проводять двох Захисників України (ФОТО)

Прощання з Героями  (Поліщуком  Сергієм  Сергійовичем  і Ткачуком Дмитром Миколайовичем  ) почалося о 10:00 на майдані Незалежності.

Спогади

«І ще одна зірочка засвітилася в Небесах…  Зірочка нашого Сергійка… Доброго, щирого, завжди усміхненого, готового допомогти, навіть узяти на себе провину іншого. Справжній товариш, люблячий, турботливий син і внук, Старший Брат, вірний захисник нашої України», – так про Сергія згадує його знайома Людмила Коверзнєва.

“Так сталось, що я по нього пішов. Він пішов у другий набір в березні. Хотів захищати Україну”, — каже батько загиблого Сергій Поліщук.

“Мій племінник, в якого я був і при народженні, на руках його носив і виховував до зрілого віку. Він, як справжній герой, не був осторонь і добровольцем пішов у Збройні сили України боронити нашу державу. Це наш безпосередній обов’язок”, — додає дядько Олег Зощук.

 

Список публікацій

Віддайте шану захисникам України: у Рівному прощатимуться з двома військовими // Rivne online

Герої загинули на Луганщині: у Рівному прощаються з українськими воїнами  // Час дій

У Рівному попрощалися із двома захисниками, які загинули на Луганщині // суспільне/ новини

Поліщук Сергій Сергійович ( ??1990 -15.04.2022)