Вознюк Віталій Володимирович народився 1 квітня 1992 року в с.Залізниця Корецького району Рівненської області. Виховувався в багатодітній сім`ї, яка мала шестеро дітей: п`ятьох синів та доньку. Віталій був середнім сином.
Навчався у Залізницький початковій школі, згодом – у Коловертівському НВК. Фах муляра-штукатура опанував у ВПУ №24 м.Корця. Після закінчення навчання  ризваний на строкову військову службу.
На війну Віталій пішов добровольцем та наприкінці березня вступив до лав Збройних Сил України. Два роки тому юнак створив сім`ю, з дружиною придбали будинок та мріяли про щасливе подружнє життя, проте не судилося…
Загинув 19 квітня 2022року на Донеччині. 30 квітня, на Кореччині провели в останню путь загиблого Героя Віталія Вознюка..

Публікації про Вознюка В.
На війні загинув військовий із Корецької громади

У бою на сході України загинув військовослужбовець із села Залізниця Корецької громади Віталій Вознюк.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Корецької міської ради.

«Гірко та несправедливо втрачати наших захисників… Та знову жителів Кореччини сколихнула трагічна звістка, і знову с.Залізниця. 19 квітня в бою на сході України загинув наш земляк, наш воїн Віталій Володимирович Вознюк. Висловлюємо найщиріші співчуття батькам, дружині та рідним. Вічна пам’ять Герою України», – йдеться у дописі

 Список літератури.
Вознюк Віталій Володимирович (1.04.1992-19.04.2022)