Сергій Джуріч народився у Рівному, закінчив ЗОШ №25 . Навчався у Квасилівському училищі, де  здобув фах автослюсара . Далі здобував освіту в РДГУ ,  отримав диплом менеджера-економіста .

В армії не служив та з 2015 року  пішов добровольцем у зону проведення антитерористичної операції. Любив автівки, у зоні АТО був водієм.

Після повернення додому у 2019 році , працював далекобійником. З початком повномасштабного вторгнення росії  пішов у військкомат.

Старший солдат 40-річний Сергій Джуріч загинув під час оборонних дій на Донеччині 16 січня

Поховали Героя на кладовищі у Новому дворі…

Публікації про Джуріч С.

Так сталося, що у родині Сергій був єдиним чоловіком: батьки розлучилися, тож став опорою і для мами і для сестри. Він був прикладом для свого 16-річного сина Станіслава та для племінниці яка теж, на жаль, залишилися без тата.

Мав тривалий трудовий шлях, але значна його частина пов’язана із військом.

“Сергій не служив в армії, але 2014 рік все змінив. Ті події так вплинули на нього, що з 2015 року він пішов добровольцем у зону проведення антитерористичної операції. І служив там аж доки не закінчився контракт у 2019-му. Потім йому ще не один раз телефонували з частин, де служив,” – розповіла сестра Героя Наталія.

Сергій любив автівки, у зоні проведення АТО був водієм. Коли ж повернувся, працював далекобійником. У січні 2022 року саме повернувся додому, але більше у рейс не поїхав.

“Він був справжнім патріотом України, тому коли почалася війна, Сергій пішов відразу у , а далі чекав виклику. Казав, що мусить піти воювати заради нас, щоб тут, у нас, не відбувалося такого, як робиться на Сході України. Відразу телефонував до колишніх командирів, хотів потрапити на службу до вже знайомих хлопців, щоб було надійне плече. Він сам був дуже щирим, справжнім і ніколи нікого не підставляв,” – продовжує сестра.

Старший солдат 40-річний Сергій Джуріч загинув під час оборонних дій на Донеччині 16 січня…

Рівняни провели в останню путь відразу трьох Героїв

27 січня, о 10.00 на майдані Незалежності  м. Рівне провели в останню путь трьох вірних синів своєї Батьківщини – Сергія Шаруду, Сергія Савчука та Сергія Джуріча… Вірні сини, чоловіки, кращі батьки, хороші друзі – кожен з них був і залишатиметься кращим для своїх рідних… Для усіх нас – вони Герої.

“Нехай вони спочивають тихо, з миром, а ми їх будемо пам’ятати. І велика вдячність матерям, що виховали таких славетних синів нашої країни”, — сказала знайома Сергія Джуріча.
Список публікацій

У Рівному провели в останню путь трьох Героїв //Рівненські новини

Рівняни провели в останню дорогу трьох Героїв (ФОТО) //Рівне вечірне

Рівне знову схилило голову в жалобі // 0362: Сайт міста Рівне

Джуріч Сергій (- 16.01.2023)